U Popovači održana Turneja radosti

Veliko sportsko-edukativno događanje Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih održano je u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever u Popovači.

Program je započeo paljenjem plamena Turneje radosti, kojeg su uz učenike OŠ Zorke Sever, ravnateljicu Zvjezdanu Martinec i  predstavnike Plazma Sportskih Igara mladih zapalili i zamjenik župana Roman Rosavec te gradonačelnik Popovače Josip Mišković. U sportskom dijelu programa sudjelovala su djeca iz obje popovačke škole, a natjecala su se u graničaru i utrci na 60 metara.

Plazma Sportske igre mladih ove godine održat će svoju veliku Turneju radosti u čak 24 grada i općine, a pobjednici će se plasirati na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja, a gdje će u četiri dana imati priliku besplatno uživati u čarima Splita i druženju s klincima iz cijele Hrvatske.

Osim sportskog dijela natjecanja sve okupljene čekaju mnogobrojna iznenađenja te edukativne aktivnosti u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.