ŠNK “Jelengrad” održao godišnju Skupštinu

Športski nogometni klub Jelengrad iz Gornje Jelenske održao je godišnju Skupštinu na kojoj je predsjednik kluba Zlatko Medaković podnio Izvješće o radu za 2019. godinu, kao i Plan rada za 2020. godinu.

„Prije svega, potrebno je osigurati sve uvjete za natjecanje te tijekom čitave godine seniorsku ekipu držati na visokom nivou spremnosti kako bismo pokušali osigurati viši stupanj natjecanja. Također, treba se pojačati rad s mlađim uzrastima, kako bi se juniori vratili u natjecanje.

Od infrastrukturnih radova u narednom razdoblju potrebno je uređenje vodotoka Jelenčice u granicama čestica koje pripadaju klubu, iskop kanala na djelu koji nije izreguliran iznad igrališta, odnosno čišćenje kanala i stavljanje istih u funkciju. Također, potrebno je i malčiranje istočne strane iznad igrališta, postavljanje ograde na tzv. malonogometno igralište, ponajviše radi sigurnosti djece, te popravak ograde oko igrališta, popravak i navoz parkirališta neophodnog za odigravanje utakmica i uređenje prostorija svlačionica” – poručio je Medaković.

Skupštini je uz članove i predstavnike gostujućih klubova i udruga nazočio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser.