Održana Skupština RK Laurus – Općina Velika Ludina nagradila najbolje

Održana je redovna Skupština Rukometnog kluba „Laurus“. Kako je istaknuo predsjednik Marijo Pomahać, u pet godina koliko djeluju, cilj im je ostao isti, održati kontinuirani broj članova i nastupati na turnirima i ligama u svim kategorijama.


„Klub od prošle godine djeluje na dvije lokacije, uz matični odjel u Velikoj Ludini, tu je i izdvojeni pogon u Banovoj Jaruzi i Lipovljanima. Trenutno trenira 65-ero polaznika, od 2006. do 2014. godišta. U većem djelu godine trenira se četiri puta tjedno, dok zimi, zbog većeg broja korisnika dvorane, trenira se tri puta tjedno, no, izgradnjom dvorane nadamo se rješavanju tog problema“ – naglasio je Pomahać.


Ove godine, uz nastavak turnirskog i ligaškom natjecanja, vodstvo želi u rujnu organizirati i Kup „Jabuka“, turnir u mini-rukometu za djevojčice povodom Dana općine, a svakako žele nastaviti i edukaciju trenera te sudjelovanje na rukometnom kampu.


Sudjelovanjem na Skupštini podršku RK Laurus izrazio je i načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović. Tom prilikom uz predstavljanje projekta izgradnje športske dvorane načelnik je poklon bonom nagradio Vanesu Pirša i Niku Rusan, djevojčice koje su nedavno proglašene Sportskim nadama Sisačko-moslavačke županije.