Odlukom općinskog Stožera civilne zaštite Dječji vrtić Ludina i dalje je otvoren, a javna se okupljanja zabranjuju

U skladu s uputama Nacionalnog kriznog stožera, te sa Odlukom Stožera civilne zaštite Općine Velika Ludina, kako bi se sprječilo širenje koronavirusa, načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović, u petak 13.ožujka donio je slijedeću odluku:

„Do daljnjega neće biti nikakvih većih javnih okupljanja na području Općine (skupštine, izobrazbe, sportske i kulturno-umjetničke priredbe, zabave i slično). Ovo se odnosi na javne prostore na otvorenom te društvene i vatrogasne domove.“ Ova Odluka ostaje na snazi 30 dana od dana donošenja ili do donošenja nove Odluke, napominje načelnik Dražen Pavlović.

Također, donesena je i odluka o radu Dječjeg vrtića. Ovim putem Općina Velika Ludina obavještava korisnike Dječjeg vrtića kako je načelnik Dražen Pavlović, u skladu sa Stožerom civilne zaštite Općine Velika Ludina istoga dana donio kako će Dječji vrtić i nadalje raditi punim kapacitetom, što znači da roditelji mogu dovesti svoju djecu ukoliko nemaju drugog izbora, a promjena Odluke bit će pravovremeno javno objavljena.