Županija objavila Javni natječaj za dodjelu sredstava udrugama iz područja zdravstva, socijalne skrbi i hrvatskih branitelja

Sisačko-moslavačka županija je objavila Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za projekte/programe iz raspoloživih sredstava Proračuna Sisačko-moslavačke županije Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje za 2020.. godinu. U postupku Javnog natječaja mogu sudjelovati udruge i druge pravne osobe (neprofitne organizacije) koje su programski usmjerene na rad u području razvoja zdravstvenih i socijalnih usluga i to za projekte/programe iz sljedećih područja: zdravstvena zaštita, prevencija ovisnosti, programi umirovljenika, izvaninstitucijska skrb za stare, socijalna skrb, programi udruga mladih i programi udruga proisteklih iz Domovinskog i 2. svjetskog rata.

Rok za dostavu prijedloga projekata/programa je 11.ožujka, a više o Javnom natječaju i dokumentaciji potrebnoj prilikom prijave možete pročitati na mrežnoj stranici Sisačko- moslavačke županije.