Roman Rosavec i dalje predsjednik NK “Dinamo”iz Osekova

Na izbornoj Skupštini Nogometnog kluba „Dinamo” iz Osekova za predsjednika je jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Roman Rosavec, a novi četverogodišnji mandat dobili su i ostali članovi Izvršnog i Nadzornog odbora.

U klubu koji djeluje od daleke 1968. godine trenutno su aktivni limači, pioniri, seniori i veterani, a kako su istaknuli treneri, iz godine u godinu sve je manji broj djece i mladih, te uz dječake, sada u kategoriji limača i pionira, igraju i djevojčice. Najbolji rezultat u jesenskom dijelu sezone zabilježili su pioniri, koji se nalaze na 5. mjestu, dok je najaktivnija i najbrojnija ekipa veterana, za koju je istaknuto kako je od velike pomoći klubu u radu i djelovanju.

Kako je istaknuo predsjednik Rosavec, u razdoblju koje je pred njima cilj im je zadržati postojeće stanje, kontinuirano trenirati i nastaviti se natjecati u 1. ŽNL. Također, uz održavanje nogometnih terena i prostorija kluba, jedan od ciljeva je i izgradnja nadstrešnice ili garaže koja bi služila za adekvatno skladištenje opreme i tehničkih pomagala, te kombi vozila.

Skupštinu su pored predstavnika mjesnih udruga i predstavnika Nogometnog saveza pozdravili i predsjednik Mjesnog odbora Nikola Tomljenović, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser.