Održana Skupština DVD-a “Gornja Jelenska”

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Jelenska održalo je godišnju Skupštinu na kojoj je za novog zapovjednika imenovan Marinko Mihelčić, a za dozapovjednika Ivica Rogić.

U okviru predstavljanja Izvješća o radu za prošlu godinu istaknuto je da DVD Gornja Jelenska, kao članica Vatrogasne zajednice Grada Popovače, djeluje u okviru požarnog područja Popovača i trenutno broji 66 članova. „U 2019. godini imali smo dvije intervencije i to jednu tehničku te jedan požar dvorišne zgrade i garaže. Sudjelovali smo na hodočašću Hrvatske vatrogasne zajednice u Mariju Bistricu te tijekom cijele godine održavali radne akcije čišćenja i održavanja zemljišta budućeg vatrogasnog centra kao i župnog dvorišta, uređivanja spremišta te provjera ispravnosti opreme. Na zamolbu gradonačelnika oprali smo dio cesta i novo izgrađeni nogostup. Naša djeca sudjelovala su na različitim natjecanjima izborivši odlične rezultate“- ističu iz Upravnog odbora te podsjećaju i na aktivni angažman članova Društva u pripremi prigodnog programa u povodu obilježavanja tradicionalne manifestacije Ivanje.

Na Skupštini su uručena odlikovanja i priznanja članovima za višegodišnji doprinos radu Društva, a Skupštinu su među ostalim gostima pozdravili predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser te predsjednik gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres.