NŠK Voloder od jeseni igra na novom igralištu

Na nedavno održanoj godišnjoj skupštini NŠK Voloder iz Volodera, svoja Izvješća o radu u proteklom razdoblju podnijeli su svi treneri, a podneseno je i Izvješće o radu, kao i financijsko izvješće predsjednika kluba, ali i planovi za 2020. godinu.

„Bila je ovo najteža godina za naš klub. Sve utakmice odigrali smo u gostima zbog novog igrališta čiju smo izgradnju pratili iz dana u dan. Nažalost, još ćemo do jeseni morati trenirati drugdje, a s obzirom da nam je nogometni klub iz Gornje Gračenice otkazao teren, uskočili su nam u pomoć iz NK Dinamo Osekovo. I naš klub, kao i mnogi susreće se s poteškoćama nedostatka mladih igrača, no glavni cilj i dalje nam je pravilan odgoj i usmjeravanje mladih na pravi put. Ovim putem želim pohvaliti igrače svih uzrasta, ali i navijače koji nas i dalje vjerno prate gdje god igrali. Moram se zahvaliti i Gradu Popovači, što nam je omogućio novo igralište, na kojem ćemo ujesen i zaigrati“ – poručio je predsjednik kluba Bartolić.

NŠK Voloder natječe se u četiri kategorije: seniori, juniori, pioniri i limači. „Kod seniora se kao najveći problem pojavljuje „anemija“ igrača, kao i nedolazak na treninge i utakmice. Moramo napraviti sve što možemo kako ne bi ispali iz lige“ – objasnio je trener Bijelić, koji ujedno trenira i juniore koji su zauzeli treće mjesto, zadovoljavajuće s obzirom što su sve utakmice odigrali u gostima. Dobre rezultate postižu i pioniri i limači.