NK Sloga Potok ove godine slavi 70. obljetnicu

Športski nogometni klub Sloga iz Potoka održao je godišnju Skupštinu na kojoj je predstavljeno Izvješće o radu kluba kao i planovi za tekuću godinu.

Seniori kao jedina ekipa Sloge Potok natječe se u 3. ŽNL Kutina, a početak prošle godine dočekali su, među ukupno 11 ekipa, na 6. mjestu što je ocijenjeno značajnim uspjehom u odnosu na godinu ranije. „Možemo sa zadovoljstvom istaknuti da smo Klub stabilizirali i uvrstili se na srednji dio tablice. Usprkos snažnoj nadi za boljim rezultatom, na kraju smo ipak zadržali isti nivo sa početka sezone završivši na šestom mjestu. Ostaje dojam da se ipak moglo i malo više, no ozračje unutar kluba bilo je zadovoljavajuće i po prvi put nakon dugo vremena nismo strahovali za sudbinu Kluba“- istaknuo je predsjednik Darko Dečman naglasivši da se ekipa NK Sloge u jesenskom dijelu sezone 2019/2020 nalazi na 7. mjestu 3. ŽNL. Klub se, kako je naglašeno, igrački posložio i trenutno broji 25 registriranih igrača te je još uvijek najmlađa momčad lige.

Uz dobar rezultat Klub je na skupštini izrazio zadovoljstvo i brigom oko igrališta i klupskih prostorija, kao i realizacijom aktivnosti zarctanih prošlogodišnjim planom rada- kupljena je nova traktorska kosilica, postavljena nova PVC stolarija kao i rukohvati na stepenicama svlačionica te uređen prostor ispod nadstrešnice koja služi za druženje nakon utakmice. NK Sloga nastavio je uspješno surađivati i ostalim mjesnim udrugama, što se prije svega potvrdilo i u okviru organizacije tradicionalne proslave blagdana Velike Gospe. Kada je riječ o planovima za ovu godinu, među prioritetima je istaknuto privlačenje što većeg broja mladih članova te nastavak stavaranja kvalitetnijih prostornih uvjeta kroz uređenje sanitarnih čvorova i prostorije za sastanke te zatvaranje nadstrešnice.

Među ostalim gostima ovogodišnje Skupštine, na uspješnom radu Klubu koji ove godine obilježava 70. godišnjicu, čestitke su uputili gradonačelnik Josip Mišković te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Željko Kasik.