Darko Jerbić novi predsjednik VNK Branitelj

Na održanoj skupštini Veteranskog nogometnog kluba Branitelj izabrano je novo vodstvo Kluba. Za predsjednika je imenovan Darko Jerbić, za dopredsjednika je izabran Mišo Smiljčić a za tajnika Željko Trdišević.

Dosadašnji dopredsjednik Željko Pačarek je, predstavljajući Izvješće o radu za prošlu godinu, podsjetio kako je Klub uspješno, po prvi put, organizirao veteranski malonogometni turnir koji je okupio osam momčadi. Zahvalio je ovom prilikom na suradnji i podršci u realizaciji ove aktivnosti Osnovnoj školi Zorke Sever, Gradu i gradskoj Zajednici sportskih udruga te Komunalnim servisima. „Ulaskom u proljetni dio prvenstva završili smo na osmom mjestu sa 19 bodova čime naravno nismo zadovoljni. Tijekom prošle godine odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica sa seniorskim i veteranskim ekipama prijateljskih klubova te se odazvali na memorijalne turnire u kategoriji veterana izborivši dobre rezultate. Aktivno smo se uključili i u organizaciju Noćnog turnira na igralištu NK Moslavac Popovača kojem također upućujemo zahvalu na ustupanju terena i svlačionica“- istaknuo je Pačarek zaključivši kako je VNK Branitelj u jesenski dio natjecanja i novu sezonu ušao optimistično ostvarivši najbolji rezultat do sada- 3. mjesto sa sedam pobjeda i dva poraza.

Ovogodišnja skupština bila je prilika i za predstavljanje nove zastave Veteranskog kluba Branitelj koju je blagoslovio voloderski župnik, vlč. Marijan Štingl.

Čestitke na uspješnom radu članovima VNK Branitelj su, među ostalim gostima, uputili zamjenik gradonačelnika Ivica Petrović i predsjednik Zajednice športskih udruga Željko Kasik.