22. godina djelovanja velikoludinskog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Velikoludinski ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održao je redovnu godišnju Skupštinu. Predsjednik Dejan Faltis istaknuo je kako od 1998. godine ova udruga aktivno djeluje, a trenutno broji 112 članova.

Osim projekata koji promiču vrijednosti Domovinskog rata, odnosno obilaska mjesta stradavanja, poput Knina, Škabrnje, Vukovara, ova udruga provodi i brojne druge projekte kako na području Općine Velika Ludina, tako i van njezinih granica. „Zahvaljujemo se Igoru Faltisu, našem voćaru koji je i prošle godine poklonio braniteljima 10 tona jabuka, a naši su ih članovi podijelili diljem Hrvatske“- istaknuo je predsjednik udruge, dodavši kako se nada nastavku ovog projekta, kao i nastavku obilaska mjesta stradavanja hrvatskih branitelja, a ove godinu u planu imaju obići i počast odati žrtvama stradavanja u našoj Županiji.

Skupštini su nazočili i predstavnici prijateljskih udruga, a riječi zahvale za projekte koji se provode uputio je Dražen Kralj, zamjenik općinskog načelnika.