Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Popovače

U prigodi obilježavanja nadolazećih božićno – novogodišnjih blagdana održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Popovače.

Svoj osvrt na rad tijekom godine koju ispraćamo tom prilikom izrazili su gradonačelnik Josip Mišković i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser, zahvaljujući na suradnji svim članovima aktualnog saziva Gradskog vijeća, predsjednicima Vijeća mjesnih odbora, djelatnicima gradske uprave odnosno ustanova Grada Popovače- Knjižnice i čitaonice te Dječjeg vrtića Popovača i Komunalnih servisa, privrednim subjektima, ustanovama te udrugama koje djeluju na području Grada Popovače. Predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser istaknuo je kako se ove godine održalo 13 sjednica te je donesen čitav niz odluka s ciljem razvoja Grada i na dobrobit građana.

„Ovo je vrijeme da se okupimo i zahvalimo jedni drugima na svemu što se realiziralo u godini koja je na izmaku“ – istaknuo je u svom obraćanju gradonačelnik Josip Mišković.

„Grad Popovača nastavlja svoj razvojni put i mogu reći da se i ove godine dosta ulagalo. Bilo je tu ulaganja u komunalnu inftrastrukturu, kapitalne objekte ali i u društveni život, a posebice je bilo ulaganja na dobrobit naših najmlađih. Ove je godina započela realizacija čitavog niza projekata sufinanciranih od strane EU i nacionalnih fondova i možemo se stoga pohvaliti kako je proračun Grada završio na kraju na 55 milijuna kuna, a to je znatno povećanje u odnosu na prošlu godinu“ – zaključio je gradonačelnik Mišković.

Na svečanoj je sjednici također istaknuta i kvalitetna podrška realizaciji projekata od strane Sisačko- moslavačke županije, državnih institucija odnosno iz EU fondova, a okupljenim sudionicima sjednice najljepše želje u povodu nadolazećih blagdana uputio je i zamjenik sisačko- moslavačkog župana Roman Rosavec.

I ove je godine u okviru održavanja svečane sjednice Gradskog vijeća nastavljena tradicija blagdanskog darivanja roditelja poginulih branitelja s ovog područja božićnicom u iznosu od 1.000 kuna.