Božićni sajam na Zimskoj čaroliji

Proteklog vikenda u sklopu blagdanskog programa Zimske čarolije u Kutini otvoren je Božićni sajam. Ove godine okupio je puno više zainteresiranih izlagača, a predstavili su se obrtnici i brojne udruge sa šireg područja.

Iz Turističke zajednice, organizatora ove manifestacije, zadovoljni su odazivom, kako izlagača, tako o građana. „Ove godine po prvi puta u Božićni sajam uključili smo i naše vinare kako bi i na ovaj način promovirali naše izvorne sorte vina“, rekla je direktorica TZ Grada Kutine, Ivana Grdić.

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obišao je štandove Božićnog sajma, te je također izrazio zadovoljstvo cjelokupnom manifestacijom.

„Drago mi je da Zimska čarolija okuplja građane Kutine, ali i okolice svojim sadržajima. Vjerujem da će tako biti do kraja njezina održavanja 6. siječnja“, rekao je gradonačelnik Kutine.

Tijekom proteklog vikenda dio planiranog programa zbog vremenskih prilika morao je biti otkazan tako da nije nastupio GPO Krešimir, kao niti zbor udruge umirovljenika Petrokemije, te će taj program biti prolongiran, no bit će prilike da se predviđeni program održi.