Sportski vikend 16. i 17. studenog

Ovog vikenda, 16. i 17. studenoga, nastavljaju se prvenstvena natjecanja rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u nedjelju, 17. studenoga, gostuju u Križevcima kod momčadi KTC-a. Moslavina je sa 14 bodova na prvom mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu proslave 100. obljetnice kluba, odigrali su u četvrtak prijateljsku nogometnu utakmicu s hrvatskom reprezentacijom U-19 koju vodi izbornik Josip Joe Šimunić i izgubili rezultatom 1:7. Već u subotu, 16. studenoga, nastavljaju prvenstvene obveze u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središta Zagreb gostovanjem u Lukavcu gdje će igrati protiv istoimene momčadi. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, 17. studenoga, na gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Prigorja iz Žerjavinca.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Popovači Moslavac i Frankopan iz Galdova, u Sisku Metalac i Mladost iz Repušnice te u Topuskom Topusko i Vatrogasac iz Husaina. U nedjelju igraju u Osekovu Dinamo i Voloder te u Selima Hajduk i Sokol iz Velike Ludine.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu u Hrvatskoj Dubici igraju Una Mladost i Jelengrad iz Gornje Jelenske. U nedjelju u Kutini igraju Lokomotiva i Strug iz Bročica te u Petrinji Češko selo i Metalac iz Međurića.
Treća županijska liga okončala je jesenski dio prvenstva prošlog vikenda, a naslov prvaka osvojili su igrači Šartovca, a na drugom mjestu je Matija Gubec iz Kutine s istim brojem bodova.
Sve nogometne utakmice ovog vikenda počinju u 13 i 30 sati. (I.G.)