Sportski rezultati 12. i 13. listopada

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu porazili momčad Požege sa 30:24. Moslavina je sa 8 bodova i dalje prva na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće kolo, u subotu, 19. listopada, Moslavina gostuje u Prelogu kod istoimene momčadi.
Uspješni su bili i nogometaši kutinske Moslavine koji se natječu u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi. Moslavina je sa 3:1 porazila Zelinu iz Svetog Ivana Zeline. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Brezovici kod Zagreba gdje su juniori poraženi sa 2:1, a kadeti sa 3:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini pretrpio poraz od Dinama iz Osekova, 0:1. Vatrogasac je na Husainu izgubio od Moslavca iz Popovače sa 1:4. U Repušnici su Mladost i Banovac iz Gline igrali neriješeno, 1:1. U Topolovcu je TŠK 1932 sa visokih 6:0 porazio Volodera. Na tablici vodi momčad Topuskog.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Sisku su Zeleni Brijeg i Jelengrad iz Gornje Jelenske odigrali neriješeno, 3:3. U Staroj Subockoj je Croatia sa 4:0 pobijedila Lokomotivu iz Kutine. S visokih 13:1 Metalac je u Međuriću porazio momčad Jasenovca. Na tablici vode Metalac iz Međurića i Slavonac iz Lipovljana.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u Donjoj Gračenicu Moslavina je izgubila od Matije Gupca iz Kutine sa 3:4. U Gornjoj Gračenici Mladost je poražena od Šartovca sa 2:6. U Banovoj Jarugi Strijelac je izgubio od Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 2:3. U Krču je Dinamo sa 5:1 bio bolji od Garića iz Ilove dok je Sloga u Potoku izgubila od Naftaplina iz Strušca sa 3:4. Na tablici vodi Dinamo iz Krča. (I.G.)