Rezultati utakmica 26. i 27. listopada

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova.
Rukometaši kutinske Moslavine na svom su parketu u Kutini porazili momčad Čakovca rezultatom 39:26. te su sa 12 bodova i dalje prvi na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće subote Moslavina gostuje u Osijeku kod istoimene momčadi.
Nogometaši kutinske Moslavine na gradskom su stadionu u Kutini porazili Savu iz Strmca sa 1:0 te su i dalje na 6. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Laduču kod momčadi Sutle. Juniori su odigrali neriješeno, 1:1, a kadeti su pobijedili rezultatom 0:2.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol iz Velike Ludine igrao je neriješeno, 1:1, s BSK-om iz Budaševa. Vatrogasac je na Husainu izgubio od Lekenika 0:2. U Novskoj su Libertas i Moslavac iz Popovače remizirali, 2:2. Neriješeno, 0:0, bilo je i u Gornjoj Gračenici gdje su igrali Voloder i Frankopan iz Galdova. Prvu pobjedu postigla je Mladost iz Repušnice pobijedivši Dinama iz Osekova sa 4:0. Na tablici vode Lekenik i Banovac iz Gline.
U drugoj županijskoj nogometnoj ligi Pešćenica je sa 3:0 pobijedila Lokomotivu iz Kutine. U Međuriću je Metalac sa 7:2 pobijedio Jelengrad iz Gornje Jelenske te je i dalje prvi na tablici.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi derbi kola igrao se u Krču, ali je došlo do prekida u 36 minuti kod rezultata 0:1 za Šartovac. Igrači domaćeg Dinama napustili su, nezadovoljni suđenjem, teren. U Jamaricama je Dinamo poražen od Matije Gupca iz Kutine sa 1:7. U Gornjoj Gračenici Mladost je izgubila od Moslavine iz Donje Gračenica sa 1:2. U Potoku je Sloga sa 6:3 porazila Ekonomik iz Donje Vlahiničke, a u Strušcu je Naftaplin sa 5:1 bio bolji od Garića iz Ilove. Vodeće momčadi su Dinamo iz Krča i Matija Gubec iz Kutine. Iduća prvenstvena kola igraju se 2. i 3. studenoga. (I.G.)