Sportski vikend 9. i 10. ožujka

Ovog se vikenda igraju redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 9. ožujka, u 18 sati u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini dočekuju Bjelovar, vodeću momčad na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Moslavina je trenutno sa 23 boda na 4. mjestu tablice.
I nogometaši kutinske Moslavine u subotu, 9. ožujka, igraju na domaćem terenu. Na Gradskom stadionu u Kutini u 15 sati dočekuju momčad NK Gradići iz Velike Gorice. Prije seniorske utakmice juniori Moslavine igrat će protiv momčadi Bjelovara. Stariji i mlađi pioniri igrat će u nedjelju, 10. ožujka, protiv Naftaša iz Ivanić-Grada.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Dinamo iz Osekova u subotu, 9. ožujka, gostuje u Glini kod Banovca, a Sokol u Velikoj Ludini dočekuje Libertas iz Novske. U nedjelju, 10. ožujka, u Popovači se sastaju Moslavac i BSK iz Budaševa, a u Starom Grabovcu Sloga iz Jazavice i Vatrogasac iz Husaina.
Ovog vikenda počinje proljetni dio natjecanja u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. U subotu, 9. ožujka, u Repušnici se sastaju jesenski prvak, Mladost, i Slavonac iz Lipovljana. U nedjelju, 10. ožujka, u Međuriću igraju Metalac i Hajduk iz Sela, u Bročicama Strug i Lokomotiva iz Kutine te u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Zeleni Brijeg iz Siska. Sve nogometne utakmice županijskih ligaša počinju u 15 sati. (I.G.)