Kutina – domaćin prvenstva u Kickboxingu

Sportski centar u Kutini proteklog vikenda bio je domaćin državnog prvenstva u kickboxingu u disciplini ‘full contact’ za seniore i juniore. Sve prisutne pozdravio je predsjednik Saveza Tomislav Bilandžić, a natjecanje je otvorio gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić koji je tom prigodom naglasio zadovoljstvo da je grad Kutina još jednom pokrovitelj hrvatskog prvenstva te da kickboxing u kutinskom sportu ima vrlo značajno mjesto pogotovo među mladima koji postižu zavidne rezultate diljem naše države i šire.

Uz gradonačelnika otvorenju je prisustvovao i predsjednik Sportske zajednice grada Kutine Robert Kolenc.Atraktivno natjecanje održalo se na dva ringa, a borbe su se mogle pratiti uživo na YouTube kanalu CroRing. Najuspješniji klub na Prvenstvu Hrvatske bio je Pit Bull.

Splićani su ukupno osvojili 23 medalje: deset zlata, tri srebra i deset bronci.Drugi je bio Sveti duh iz Osijeka (4 zlata, 2 srebra i bronca) ispred Tigra, Mornara i Pretorian, koji su osvojili po dva zlatna odličja. Na prvenstvu je nastupilo 115 natjecatelja iz 30 klubova.Pehare za najbolji klub u kategorijama mlađih, odnosno starijih juniora osvojio je Pit Bull, a priznanje kod seniora pripalo je Svetom duhu. (izvor: kutina.hr)