Ustani i ostani

Kandidati koalicije stranaka Domovinski pokret, Pravo i pravda, Demokratski HSS i Zelena lista za sedmu izbornu jedinicu predstavili su se danas u Petrinji, Sisku i Kutini. Nositelj liste Josip Jurčević rekao je kako „prvi puta nakon 1990. g. na političkoj sceni prava hrvatska politička organizacija, a to je Domovinski pokret sa svojim koalicijskim partnerima. Glavne programske odrednice ove liste su: zaustavljanje demografskog sloma, borba protiv korupcije i zaustavljanje migrantske invazije. Četvrta točka izbornog programa je ukidanje Istanbulske konvencije.
Najveći problem Hrvaske je demografski slom, istaknuo je Josip Jurčević i to je težište programa koalicje koju predvodi Domovinski pokret, rekao je Josip Jurčević.
Na kraju je dodao kako biračima šalje pobjedničku poruku i pozvao birače da glasaju za listu kojoj je obitelj temelj hrvatske budućnosti i Hrvatska ispred svega.
Damir Markuš, kandidat iz Kutine drugi na listi DP-a i partnera u VII. Izbornoj jedinici biračima je kratko poručio „Ustani i ostani!“