Kandidati koalicije “Za domovinu” predstavili svoj izborni program u Popovači

Kandidati sa liste koalicije „Za domovinu“ koju čine Hrvatska stranka prava, Hrvatsko bilo i Hrvatska demokratska seljačka stranka, za VII. izbornu jedinicu predstavili su se građanima u sklopu mjesečnog Sajma u Popovači.

Između ostalih, građanima su program predstavljali nositelj liste Ante Prkačin, predsjednik HSP-a Nikica Augustinović, a koji se nalazi na 2. mjestu liste, članica HSP-a iz Popovače Dijana Lipovac koja je na 13. mjestu liste te još nekolicina kandidata s liste i članova popovačkog HSP-a predvođenih gradonačelnikom i predsjednikom popovačkog Ogranka te stranke Josipom Miškovićem.

Kako se moglo čuti, riječ je o „prirodnoj“ koaliciji  čiji izborni program obuhvaća nekoliko ključnih točaka. Riječ je o povratku izvandomovinske Hrvatske, ujednačenom obrazovnom sustavu za sve škole, pravodobnom i dostupnom zdravstvu koje će omogućiti smanjenje lista čekanja, osnaživanju poduzetništva koje nosi najveći teret punjenja državnog proračuna te vladavini prava, odnosno brzom, jednostavnom i učinkovitom funkcioniranju svih državnih institucija u korist građana.

Na kraju, pozvali su građane da izađu na izbore 17. travnja i poručili: „Biraju poštene, birajte hrabre, birajte one ljude koji do sada nisu iznevjerile vaša promišljanja i koji su u svojim sredinama i poslovima prepoznatljivi“.