Ozren Župančić novi je predsjednik DVD-a Neuropsihijatrijske bolnice

Ozren Župančić novi je predsjednik, a Goran Lukšić novi zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača.

Na 75. Skupštini DVD-a Bolnice izvešća o radu predstavio je dosadašnji predsjednik Rizo Mešić. Naglasio je da su aktivnosti bile usmjerene na ostvarivanje ciljeva definiranih Statutom DVD-a te da su se redovno provodile mjere iz plana zaštite od požara. „Društvo je u svibnju prošle godine uspješno organiziralo 37. susrete vatrogasaca Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske, a naši su se članovi zajedno sa djelatnicima Tehničke službe NPB-a svojim angažmanom posebno istaknuli i u okviru otklanjanja i saniranja posljedica olujnog nevremena u mjesecu srpnju“- podsjetio je Mešić.

U okviru ove skupštine pozdravnu riječ okupljenim članovima i gostima uputila je ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Marina Kovač, zahvalivši ovom prilikom Rizi Mešiću na velikom doprinosu kojeg je dao za Društvo obnašajući niz godina funkciju njegova predsjednika, s posebnim naglaskom na animaciju mnogih mladih kolega da se uključe u vatrogastvo.

Među brojnim gostima, 75. skupštinu DVD-a popovačke Bolnice pozdravili su i predsjednik Županijske skupštine SMŽ-a Mato Fofić, gradonačelnik Josip Mišković sa zamjenikom Lovrom Miklaužićem i predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom, predsjednik Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske Krešimir Svažić te zamjenik zapovjednika VZG Popovača Tomislav Jalžečić.