Nikad nije kasno

Valentinovo je prvi put u Domu za starije u Kutini proslavilo 7 bračnih parova. Dugogodišnju ljubav i Dan zaljubljenih s njima su slavili i ostali štićenici doma te Mihael Jurić, zamjenik župana i Ružica Čakširan, ravnateljica Doma za starije Sisak.

Ružica Čakširan, ravnateljica Doma za starije Sisak

Ravnateljica je dodala kako se svi djelatnici kutinske ispostave sisačkog Doma za starije da se štićenici u Domu osjećaju kao kod kuće te će priređivati razne programe da „ovo zaista bude njihov dom.“

     Mihael Jurić, zamjenik župana uz čestitke bračnim parovima zahvalio je na ljubavi koju su štićenici pokazivali kroz život za svoje bračne partnere, jer obitelj je temelj društva. „Nakon dugo godina Kutina je dobila Dom za starije. Kao što je rekla ravnateljica ovo je Valentinovo zaista novi početak.“, rekao je zamjeni župana i dodao.

Mihael Jurić, zamjenik župana SMŽ

Naselje sa kućama za smještaj za starijih osoba u Kutini će biti izgrađeno na prostoru između Ulice Kutinska lipa i stambenog naselja Brunkovac. Očekuje se kako će taj projekt biti uskoro predstavljen.

     U programu obilježavanja Valentivnoa u Domu za starije u Kutini sudjelovali su stanari kutinskog Doma za starije i Zbor umirovljenika Grada Kutine.