Održan sastanak na temu Aglomeracije u Janja Lipi i Jamaricama

Na temu Aglomeracije u Janja Lipi je održan sastanak s predstavnicima VMO Janja Lipa i Jamarice – izvještavaju iz Grada Kutine. S obzirom na veliki obujam prethodnih radova u spomenutim naseljima, na sastanku je bilo riječi i o kućnim priključcima, kao i cjelokupnoj važnosti projekta Aglomeracije za područje Grada Kutine.
Pored predstavnika Grada Kutine, gradonačelnika Zlatka Babića i suradnika, sastanku su nazočili i predstavnici Moslavine d.o.o. među kojima i direktor Mijo Šepak, te predstavnici izvođača spomenutih radova.
Osim zadovoljstva dugo očekivanim vodovodom u prigradskim naseljima, predstavnici VMO-a istaknuli su i određene nedostatke koje su i sami izvođači radova uočili te konstatirali kako će ih u idućih nekoliko dana ispraviti.
„Naime, komunikacija između VMO, Grada Kutine, ali i svih uključenih u projekt od iznimne je važnosti kako bi se spomenuto realiziralo na zadovoljstvo svih. Projekt Aglomeracije dugo je iščekivan i priželjkivan u našem gradu te nam je cilj što kvalitetnije ga i dovršiti“, rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić. (izvor:www.kutina.hr)