Svečano otvorena obnovljena kuglana u Sportskom centru Kutina

U Sportskom centru u Kutini svečano je otvorena obnovljena 6-stazna kuglana. Riječ je o jednoj od najmodernijih kuglana u Hrvatskoj. Kuglanu je prvim hicem otvorio Zlatko Kiš, prvim hicem, a blagoslovio ju je kutinski župnik vlč. Mato Draganović. Svečanom otvorenju obnovljene kuglane bili su prisutni kutinski gradonačelnik Zlatko Babić, predsjednik Gradskog vijeća Davor Kljakić, Zoran Jagić, glavni tajnik Hrvatskog kuglačkog saveza i Boris Mesarić, član Vijeća Hrvatskog olimpijskom odbora.
Na obnovljenoj kuglani u prvoj utakmici susreli su se ženska kuglačka reprezentacija Hrvatska i selekcija Kutine. U obnovu kuglane u Sportskom centru utrošeno je milijun kuna.


Nakon otvorenja kuglane, idućeg dana Kuglački klub Kutina i Kuglački klub Ciglenica organizirali su 2. Božićni turnir u kuglanju narodnim načinom. Sudjelovalo je 20 ekipa sa 120 natjecatelja. Nastupile su ekipe iz Karlovca, Pakraca, Novske, Lipovljana, Zagreba, Bjelovara, Kutine, Ciglenice, Garešnice i Siska.
1. mjesto osvojila je ekipa Slavonac 2 iz Lipovljana, na drugom mjestu bila je ekipa Željezničar Bjelovar i 3 mjesto Ciglenica 1.