Grad Kutina sufinancirat će Ljetni avanturni kamp Risova

Grad Kutina sufinancirat će boravak jednog učenika iz svake kutinske osnovne škole u Ljetnom avanturnom kampu Veli Jože u Savudriji. Udruga specijalne jedinice policije Ris Kutina zahvalili su se gradonačelniku g. Zlatku Babiću i Gradu Kutini na ovom doprinosu organizaciji kampa.

Udruga specijalne jedinice policije RIS Kutina u suradnji sa Društvom naša djeca Kutina za za djecu i mlade iz Kutine organizira Ljetni avanturni kamp u Savudriji.
Partneri u projektu su Zagrebački holding i ronilački klug HRVI Nemo-adria iz Zagreba. Jednotjedno ljetovanje uz zanimljive sadržaje organizirano je u Kampu Veli Jože u Savudriji. Iz USJPDR RIS Kutina kažu kako je ovo jedinstveni kamp u Hrvatskoj te jamče uzbudljivo ljetovanje djeci i mladima u dobi od 12 do 18 godina. Od iduće godine u program kampa bit će uključena i predavanja o Domovinskom ratu. Za ljetovanje u Savudriji u Ljetnom avanturnom kampu Risovi pozivaju sve zainteresirane da im se jave na tel. 098/980-1708 ili mail: dsostaric007@gmail.com.