HAK otvorio automehaničarsku radionicu u Kutini

HAK-ova tvrtka HAK-USLUGE d.o.o. otvorila je u Kutini novu mehaničarsku radionicu. Opremljena je suvremenom dijagnostičkom opremom te alatima, strojevima i uređajima (dvostupna dizalica, montirka i balansirka za gume, regloskop, dijagnostički uređaj Bosch KTS 350, kolica s alatom i uređajima, stolna bušilica, hidraulična preša, hidraulički stalak za mjenjače, start booster za vozila i dr.). Usluge u radionici će pružati mehaničar iz Kutine s višegodišnjim iskustvom u obavljanju predmetnih poslova i poslova pomoći na cesti.

U početku rada bit će otvorena samo za članove HAK-a i udruženih autoklubova, u smislu realizacije članskih pogodnosti: demontaže i montaže guma te balansiranja kotača na vozilu, kao i provjere ispravnosti rada motora te kontrole i podešavanja svjetala na vozilu.

Radno vrijeme radionice: ponedjeljak – petak od 8 do 16 sati. Narudžbe za realizaciju članskih pogodnosti u radionici moguće je napraviti na adresu elektroničke pošte: servis.kutina@hak.hr ili na telefon 044 691 064.