KVARTOVSKI RAZGOVORI, Arcus club 11. listopada u 18 sati

Eko Moslavina, sutra u Arcus clubu s početkom u 18 sati organizira treće Kvartovske razgovore. S kornicima usluge odvoza komunalnog otpada razgovarat će se o novinama koje je uvela Eko Moslavina u pružanju usluge.

U pozivu iz Eko Moslavine stoji:

 

Eko Moslavina d.o.o. poziva sve predstavnike stanara (i sve zainteresirane stanare) stambenih zgrada na području Grada Kutine, Grada Popovače i Općine Velika Ludina na “Kvartovske razgovore 3” kako bi se pojasnilo uvođenje novog sustava naplate usluge putem otpadomjera za jedan dio kolektivnih stanovanja te putem čipova za drugi dio kolektivnih stanovanja.

Druga tema biti će napredak odvajanja biorazgradivog otpada u zgradama na području Grada Kutine, Grada Popovače i Općine Velika Ludina te odlaganja u zasebne spremnike.

 

„Ovaj sastanak je još samo jedan u nizu s ciljem edukacije korisnika i prezentacije novog načina odlaganja miješanog komunalnog otpada te biorazgradivog komunalnog otpada sukladno Zakonu o održivom gospodarenju otpadom.“ Rekla je Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine te je podsjetila kako su „U veljači ove godine stanari u dvije stambene zgrade u ulici Andrije Kačića Miošića u Kutini bili su uključeni u pilot projekt odlaganja miješanog komunalnog otpada putem OTPADOMJERA instaliranih na kontejnere za otpad, te odlaganja biorazgradivog komunalnog otpada u zasebne spremnike.“.

Direktorica Eko Moslavine zato je pozvala na Kvartovske razgovore građane kako bi zajednički pridonijeli procesu uvođenja novog sustava usluge.

Kvartovski razgovori sa Eko Moslavinu sutra su, 11. listopada u 18 sati u Arcus clubu.