HDZ predstavio kandidate u VII. izbornoj jedinici

Hrvatska nije nikada bila jača nego što je sada, a stabilnost i sigurnost jamčimo vam i ubuduće – poruka je to poslana iz Kutine s predstavljanja kandidata HDZ-a u VII. izbornoj jedinici.

  Lista je predvođena ministrom branitelja Tomom Medvedom i okupila je danas članove i simpatizere HDZ-a u Poduzetničkom inkubatoru kako bi predstavili kandidate. Ovo je lista HDZ-a s najvećim brojem žena među kojima je i ministrica turizma Nikolina Brnjac koja je u Kutini podsjetila na rezultate Vlade Andreja Plenkovića u proteklih 8 godina.

-Hrvatska nikada nije imala većih ulaganja u turizam i sport, a tu ne planiramo stati. Iza naše Vlade su postignuća, narasle su plaće i mirovine i u tom smjeru nastavljamo dalje – istaknula je ministrica Brnjac.

 „Gradimo, radimo i razvijamo našu Kutinu, Moslavinu i cijelu Sisačko moslavačku županiju. Jedini jamac kontinuiteta i stabilnosti je aktualna Vlada RH i vidimo da je Kutina spremna podržati HDZ i treću Vladu Andreja Plenkovića da nastavimo zajedno razvijati cijelu Sisačko moslavačku županiju“ – poručio je sisačko moslavački župan Ivan Celjak.


 Među prisutnim kandidatkinjama s liste, uz Magdalenu Komes i Sanju Mioković, skupu u Kutini nazočila je i kandidatkinja iz Moslavine, Marijana Petir, čiji politički rad Moslavina dobro poznaje i po radu u Odboru za poljoprivredu u Vladi RH.

 „Ova Vlada ide po treći mandat i za to joj je potrebno vaše povjerenje u čemu je važna i vaša uloga. Živimo u vrlo izazovnim vremenima i Hrvatskoj je potrebna sigurnost, odnos prema hrvatskim braniteljima kakav oni zaslužuju i mi smo spremni nastaviti raditi za boljitak Hrvatske“ – rekao je nositelj liste Tomo Medved. Druženje s građanima nastavljeno je ispred robne kuće.