Mana Pass – projekt “Hrvatska piše knjigu”

Kutinčanke Marina Kuleš i Nataša Debeljak autorice su koje pod zajedničkim pseudonimom Mana Pass pišu serijal od pet knjiga pod nazivom ŽIVOT. Do sada su objavljene tri knjige: Želja, Istina i Volja promovirane i u Kutini. Serijal prati pet žena koje se nakon 10 godina sastanu na piću, svaka priča svoju priču i svaka priča je jedan nastavak serijala, te svaka obrađuje neki problem s kojim se mladi u našoj zemlji bore.

 Četvrta knjiga je u nastajanju, a autorice pozivaju na pomoć da se zajedničkim snagama ispriča jedinstvena priča o Hrvatskoj i svim njenim bogatstvima. Tako je nastao projekt

„HRVATSKA PIŠE KNJIGU“ putem kojega autorice traže autentične, jedinstvene i nevjerojatne priče o običajima i tradiciji iz cijele Hrvatske kako bi ih ubacile u knjigu Običaji.

Svi oni koji su željni pisanja i pričanja priča koje se ne bi trebale zaboraviti imaju priliku ispričati ju svijetu. „Ispričajte nam svoju priču, tradiciju ili običaj koji pamtite, posjetite svoje bake i djedove, neka vam oni ispričaju kako je to nekad izgledalo i prijavite se.

Najboljih 10 priča, po jednu iz svake odabrane regije Hrvatske ubacit ćemo u radnju novog romana Običaji, četvrte knjige serijala ŽIVOT.”, poručuju mlade kutinske autorice.

Sve informacije možete pronaći na poveznici: https://put-rukopisa.hr/projekt-hrvatska-pise-knjigu/