Odličnim koncertom Petra Graše završen drugi dan obilježavanja Dana grada Kutine

Odličnim koncertom Petra Graše jučer je završen drugi dan obilježavanja Dana Grada Kutine
U poslijepodnevnim satima na Trgu dr. Franje Tuđmana je uz tradicionalni sajam održano mnoštvo različitih sadržaja.

Nastupile su plesne skupine, među kojima i M 18.

Sa svim sekcijama predstavile su se kutinske mažoretkinje, te drugi sastavi, a nastup je održao i Gradski puhački orkestar Krešimir. Istovremeno održane su razne radionice tradicijskih rukotvorina uz koje su pjevali i folkloraši KUD-a Šartovac…


 Dobar dio sadržaja održan je i u Parku od slikanja, do sportske utrke 5 za Petrovo u kojoj su sudjelovala brojna djeca. Dio je to jučerašnjeg programa koji je završio koncertom Petra Graše. Dugo su Kutinčani čekali koncert Petra Graše koji je jučer od prve do zadnje minute pjevao sa svojom publikom i to je zasigurno jedan od najboljih koncerata održanih na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Dio je to jučerašnjeg programa koji je završio koncertom Petra Graše. Dugo su Kutinčani čekali koncert Petra Graše koji je jučer od prve do zadnje minute pjevao sa svojom publikom i to je zasigurno jedan od najboljih koncerata održanih na Trgu dr. Franje Tuđmana.
Dva dana obilježavanja Dana grada pokazala su dobar “moving”, kakav je i inače uobičajen uz Petrovo, poslužilo je lijepo vrijeme i dobar odabir glavnog izvođača tako da Turistička zajednica može biti zadovoljna i na tome graditi buduća obilježavanja Dana grada.