Svečana dodjela nagrada i priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima

 Grad Kutina i ove je godine organizirao svečanu dodjelu nagrada i priznanja za najuspješnije učenike i mentore osnovnih i srednjih škola. Ove godine dodijeljeno je 60 priznanja.

Svečanost je održana u kutinskom Domu kulture, a uveličao ju je i nastup učenika Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula.

„Ponosni smo na naše učenike. Oni svake godine ostvaruju značajna postignuća, kako na županijskoj tako i na državnoj razini. Uz 5 osnovnih i dvije srednje škole, tu su i učenici Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula. Ne bih nikoga izdvajao posebno jer je puno dobrih rezultata. Čestitke svima!“, rekao je gradonačelnik Zlatko Babić prilikom dodjele nagrada i priznanja.


Učenici su uistinu i ove godine pokazali da se radom i trudom može doći do odličnih rezultata, a njih ne bi bilo bez njihovih mentora.

Mnoga imena profesora s područja Grada Kutine često se ponavljaju prilikom dodjele nagrada i priznanja. Najviše priznanja i ove je godine otišlo u Srednju školu Tina Ujevića koja iz godine u godinu potvrđuje uspjehe svojih učenika na svim područjima.  

 Uz gradonačelnika Kutine, priznanja učenicima uručili su njegova zamjenica Ivana Grdić, predsjednik Gradskog vijeća Nebojša Čović, te pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Željko Tomičić.