Održan 5. koncert duhovne glazbe “Ljiljani – pjesma za nebesa”

Peti po redu koncert duhovne glazbe “Ljiljani – pjesma za nebesa”, u organizaciji mladih Župe Voloder, održan je u tom mjestu 8. lipnja, na blagdan Tijelova, a uoči proslave zaštitnika Župe – sv. Antuna Padovanskog, kojem je koncert i posvećen.

Na koncertu su nastupili grupa Infinitas, koja se proslavila 2015. na regionalnom glazbenom natjecanju „X-factor“, voditelj slavljeničkog tima Doma molitve Sebastijan Pešorda i Nika Pastuović, talentirana i mlada glazbenica koja nastupa na raznim glazbenim događajima, festivalima, kulturnim manifestacijama te humanitarnim i vjerskim koncertima.

Okupljen je veliki broj ljudi za jedno malo mjesto poput Volodera koji nadahnjuje ljude i daje im udio duhovnog mira koji je svima potreban. Cilj koncerta bio je približiti ljude Bogu i stvoriti nova obraćenja, a kako je naglasio domaćin, upravitelj voloderske župe, vlč. Marijan Štingl, volio bi da ovaj koncert potakne sve prisutne da budu bolji ljudi.

Uz brojne župljane, kako iz Volodera tako i iz okolnih mjesta, koncertu su nazočili i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković sa svojim zamjenikom Lovrom Miklaužićem i predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom.