Tetatar Exit- “Realisti” – uskoro u Kutini

U Kutini 15. svibnja gostuje „Teatar Exit“ sa svojom novom predstavom „Realisti“. Predstava ovih dana gostuje i u drugim gradovima gdje su karte već rasprodane, tako da treba požuriti rezervirati ulaznice u Pučkom otvorenom učilištu Kutini.
  Predstavu je režirao Matko Raguž, na humorističan tekst Jure Karasa. Gledatelji željni humora imat će razloga za smijeh jer riječ je o „…punokrvnoj i do srži dinamičnoj komediji sa sjajnom glumačkom postavom koja preskače iz situacije u situaciju, na različitim dijalektima.
Petero glumaca, Domagoj IvankovićNika IvančićNikola NedićRok Juričić Fabijan Komljenović osim sitno-svakodnevnih tema, dotiču se i onih ozbiljnih, između ostaloga i migranata i pretvorbenog bogaćenja, pa čak i reciklaže, koju obrađuju u stilu reciklažnih nacista, a nisu zaobišli ni ruskog predsjednika Putina….
 O srljanju svijeta u propast, kreditima, diskriminaciji, lutanju po šoping centrima, te raznovrsnim međuljudskim odnosima moći ćete u maniri kabareta kroz parodiju i glazbu uživati u sat i pol dugoj kazališnoj predstavi Teatra „EXIT“.
 Predstava počinje u 19.30. Ulaznice po cijeni od 10 eura možete kupiti ili rezervirati u POU Kutina svakim radnim danom od 7-15 sati. Broj telefona 682-318.