Novo radno vrijeme Policijske uprave sisačko-moslavačke

Policijska uprava sisačko moslavačka obavještava građane kako od 11. svibnja ima novo uredovno radno vrijeme, od 7 do 15 sati .

Također se mijenja i radno vrijeme Službe upravnih poslova, državljanstva i stranaca (šalteri) za građane.

Služba se nalazi u Sisku na adresi Ivana Kukuljevića Sakcinskog 24 te upravne poslove obavlja za stranke s prebivalištem na području Grada Siska i Općina Martinska Ves, Lekenik i Sunja. Uredovno radno vrijeme sa strankama je od 7 do 14.30 sati, a utorkom od 7 do 16.30 sati za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

Upravni poslovi u Policijskim postajama Kutina i Petrinja te Postaji granične policije Novska s ispostavom Jasenovac radit će od 7 do 14.30 sati sa strankama za radne dane u tjednu, a utorkom od 7 do 16.30 sati za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

Postaja granične policije Gvozd s ispostavom Bojna i Postaja granične policije  Dvor radit će sa strankama od 7 do 14.30 sati, a Postaja granične policije Hrvatska Kostajnica i Policijska postaja Glina sa strankama će raditi od 7 do 14.30 sati te prvi utorak u mjesecu od 7 do 16.30 sati, za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.