“Županijski prijevoz za sve” – povoljne autobusne karte

Na 16. sjednici Županijske skupštine koja je prošloga tjedna održana u Sisku vijećnici su prihvatili prijedlog za realizaciju projekta „Županijski prijevoz za sve“ o sufinanciranju karte za autobuse na linijama na području SMŽ. Uz sufinanciranje Županije, te gradova i općina, putnici će u javnom autobusnom prijevozu moći kupiti mjesečnu voznu kartu za samo 2 €. Na ovaj način će tijekom 2023. i 2024. godine svim stanovnicima SMŽ biti omogućeno neograničeno korištenje javnog cestovnog prijevoza na području Županije.

Iz Čazmatransa i Sisačko-moslavačke županije stoga je građanima upućena slijedeća obavijest:

„U sklopu projekta “ŽUPANIJSKI PRIJEVOZ ZA SVE” mjesečne karte za učenike, studente, radnike i umirovljenike za neograničen broj vožnji unutar županije bez ograničenja relacije osigurane su po povoljnim cijenama. Mjesečne karte za  radnike iznose 13,20 €, a za učenike, studente i umirovljenike 8,80€.

Ukoliko putnik zadovoljava kriterije propisane od Sisačko – moslavačke županije navedena karta se za sve kategorije putnika može kupiti za 2,00€.

Za ostvarivanje ove pogodnosti korisnik dolazi na lokacije upravnih odjela Sisačko-moslavačke županije zbog ostvarivanja prava na subvenciju.

Radno vrijeme od 7.30 do 15.30:

SISAK, Ante Starčevića 29, Sisak

PETRINJA, Ulica Vladka Mačeka 47, Petrinja

KUTINA, Ljudevita Posavskog 27, Kutina

POPOVAČA, Jelengradska 13, Popovača ( za građane Popovače i Velike Ludine)

GLINA, Trg bana Josipa Jelačića 2, Glina

NOVSKA, Trg dr. Franje Tuđmana 2, Novska

HRVATSKA KOSTAJNICA, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1, Hrvatska Kostajnica

TOPUSKO, Trg bana Josipa Jelačića 1, Topusko

DVOR, Trg bana Josipa Jelačića 10, Dvor

GVOZD, Trg dr. Franje Tuđmana 6, Gvozd

Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu te će se nakon provjere podataka (uz zadovoljavanje uvjeta) dobiti iskaznica o pravu na subvencionirani prijevoz po projektu „Županijski prijevoz za sve“ sa kojom se dolazi na prodajno mjesto prijevoznika i kupuje mjesečna karta po subvencioniranoj cijeni od 2,00€“ – poručuju iz Čazmatransa i Sisačko-moslavačke županije.