Zaklada ISKRA za nadarenu djecu objavila natječaj za dodjelu godišnjih nagrada

Upravni odbor Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije objavio je natječaj za dodjelu godišnje nagrade za ostvarene posebne rezultate i uspjehe. Pravo na godišnju nagradu mogu ostvariti nadarena djeca i mladi koji su državljani Hrvatske i imaju stalno prebivalište na području Sisačko-moslavačke županije.

Pravo na godišnju nagradu mogu ostvariti djeca i mladi koji su u školskoj godini 2021./2022.bili polaznici viših razreda osnovne škole (od 5.do 8.razreda) i učenici svih razrada srednje škole. Učenika za godišnju nagradu mogu predložiti : škola, udruga, nastavnik ili netko drugi. Godišnja nagrada sastoji se od priznanja i novčane potpore, a pojedinačni iznos godišnje nagrade je 660,00 eura.

Godišnja nagrada dodjeljuje se za postignuća i sudjelovanje na natjecanjima i smotrama u prethodnoj školskoj godini iz područja za koje je kandidat nadaren, postignuća na posebnim aktivnostima u prethodnoj školskoj godini te za uspjeh u dosadašnjem školovanju.

Prijava za dodjelu godišnje nagrade podnosi se na propisanoj prijavnici koja je dostupna na web stranici Zaklade. Mjerila za dodjelu godišnje nagrade utvrđena su Pravilnikom. Rok za prijave je do 2. svibnja na adresu : Zaklada Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, „za natječaj“, PP 25 Sisak, 44 000 Sisak.

Više o natječaju pročitajte na: https://www.zaklada-iskra.com/index.php/vijesti/139-natjeaj-zaklade-iskra-4