Obavijest izlagačima na mjesečnom sajmu u Popovači

Komunalni servisi Popovača obavještavaju zainteresirane prodavače da se način obračuna cijena zakupa na sajmu u Popovači mijenja. Umjesto dosadašnjeg obračuna po dužnom metru, cijene će se obračunavati po kvadratnom metru, ovisno o djelatnosti u koju pojedini prodavač pripada. Također, uvedene su nove zone za obračun i nova lokacija Zona 1 za prodaju iz vozila.

Novi raspored sajma ima ukupno 117 pozicija. Pozicije od broja 1-52 veličine su 15 m2, a pozicije od broja 59-117 veličine su 10 m2 i namijenjene su prodajnom prostoru za sve koji nemaju godišnji ugovor.

„Napominjemo kako će ovo biti početne cijene prodajnih mjesta za koje će prodavači moći dostaviti svoje ponude temeljem javnog poziva koji će biti objavljen na mrežnim stranicama Komunalnih servisa Popovača d.o.o.(www.ksp.hr), Grada Popovače (www.popovaca.hr) i Facebook stranici tvrtke Komunalni servisi Popovača d.o.o. (www.facebook.com/komunalni.servisi.popovaca) tijekom travnja.“ – ističu iz Komunalnih servisa Popovača.

Pozivaju stoga zainteresirane prodavače da svoje ponude na temelju javnog poziva dostave kako bi dobili Ugovor o godišnjem zakupu prostora, budući da će se u suprotnom prodajna mjesta naplaćivati po 2.5 puta višoj cijeni, ovisno o zoni. Za eventualna pitanja slobodno se mogu obratiti upravitelju tržnice Morenu Štibriću na broj 099 582 8355 ili mail trznica@ksp.hr.