Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu u Kutini svladali Zamet iz Rijeke s 33:24. S 13 bodova Moslavina je na 8. mjestu tablice Paket24 premijer rukometne lige, Liga za ostanak. Iduće nedjelje, 2. travnja, Moslavina gostuje u Kaštel Sućurcu protiv momčadi Ribola Kaštela.

         Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Lekeniku i istoimenu momčad porazili sa 0:2. Moslavina je s 35 bodova na 4. mjestu 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac iz Popovače gostovao je u Majuru i pobijedio momčad Radnika s 0:6. Sloga iz Jazavice pobijedila je Sokol iz Velike Ludine s 1:0 dok je Voloder s 3:2 bio bolji od Vatrogasca iz Husaina. Na tablici vodi Frankopan s 38 bodova, prate ga Moslavac i Radnik s 37 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Metalac je u Međuriću s visokih 5:0 bio bolji od Moslavine iz Donje Gračenice te je i dalje s 37 bodova vodeći na tablici. Lokomotiva je u Kutini porazila Slogu iz Potoka s 9:0. U Strušcu je Naftaplin izgubio od Ekonomika iz Donje Vlahiničke s 2:6. U Ilovi je Garić poražen od Strijelca iz Banove Jaruge s 0:8. U Kutini je Matija Gubec izgubio s 1:4 od Šartovca.