Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Kutinska Moslavina bila je domaćin Libertasu iz Novske, a utakmica je završila bez pogodaka, 0:0. Moslavina je i dalje s 32 boda na 5. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Juniori i kadeti su svoje utakmice odgodili.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vatrogasac je na Husainu izgubio od Metalca iz Siska s 0:1. U Galdovu je Frankopan bio bolji od Volodera sa 6:0. U Popovači je Moslavac pobijedio Slogu iz Jazavice s 3:1 dok je u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad sa 4:1 porazio Sokola iz Rajića. Na tablici vodi Radnik iz Majura s 37 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavina je u Donjoj Gračenici izgubila od kutinske Lokomotive s 1:2. U Banovoj Jarugi je Strijelac porazio Ekonomik iz Donje Vlahiničke sa 4:2. Šartovac je sa 4:0 bio bolji od Mladosti iz Repušnice dok su u Potoku Sloga i Matija Gubec iz Kutine odigrali neriješeno, 0:0. Na tablici vodi Metalac iz Međurića s 34 boda.