Skupština DVD Repušnica

DVD repušnica u prošloj je godini sudjelovao u 19 intervencija spašavanja ljudi i imovine. Istaknuto je na skupštini društva. S posebnim ponosom u svom je Izvještaju predsjednik Zvonimir Rumbak istaknuo uspjehe djece i mladih, članova DVD Repušnica. Osvajali su prva mjesta na gradskom natjecanju, a posebno vrijedi istaknuti 12. mjesto muške mladeži na državnom prvenstvu u Čakovcu na kojem je sudjelovalo 60 ekipa iz cijele Hrvatske.
DVD Repušnica okuplja 150 članova. Više od polovice su djeca i podmladak pa je budućnost vatrogastva u Repušnici zajamčena.
Zapvojednik društva Berislav Novak rekao je kako je u društvo 11 operativnih vatrogasacas. Oni i svi ostali članovi uvijek su spremni pomoći u svakoj situaciji koja ugrožava građane i njihovu imovinu te sudjelovati u svim akcijama. U društvu se zato redovito vježba, educira i nabavlja vatrogasna oprema, a za to su se koristila i sredstva iz Fonda solidarnosti. Vatrogasci iz Repušnice sudjelovali su i u pomoći na potresom pogođenom području.
DVD Repušnica nastavit će sa svim svojim aktivnostima i u ovoj godini. Dio mladih vatrogasaca nažalsot otišao je iz Hrvatske pa će se to osjetiti i u radu DVD Repušnica.
Na skupštini društva dodijeljena su prigodna vatrogasna priznanja i spomenice članovima DVD Repušnica.