U Popovači održan turnir nogometne mladeži

Proteklog vikenda SNK Moslavac Popovača održao je turnir mladeži, odnosno mlađih i starijih pionira, na kojem je sudjelovalo ukupno 20 ekipa.

U kategoriji mlađih pionira najuspješnija je bila ekipa HŠNK Moslavina, 2. mjesto osvojio je GSNK Mladost, a 3. ŠNM Naftaš Ivanić. Titulu najboljeg igrača ponio je Ignacije Marić (HŠNK Moslavina), titulu najboljeg strijelca Josip Kardaš (GSNK Mladost), a titulu najboljeg vratara Martin Lisjak (ŠNM Naftaš Ivanić).

U kategoriji starijih pionira najuspješnija je također bila ekipa HŠNK Moslavina, 2. mjesto osvojio je ŠNM Naftaš Ivanić, a treće domaća ekipa SNK Moslavac. Titula najboljeg igrača pripala je Filipu Kutleša (HŠNK Moslavina), najboljeg strijelca Filipu Miletiću (SNK Moslavac), a najboljeg vratara Ivanu Bilanoviću (ŠNM Naftaš Ivanić).

„Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju, igračima i trenerima, kao i svim roditeljima koji su bodrili svoju djecu tijekom cijelog turnira. Čestitamo ekipama i igračima na osvojenim nagradama“– poručili su iz SNK Moslavac.

Turnir su svojim dolaskom podržali gradonačelnik Josip Mišković, njegov zamjenik Lovro Miklaužić i predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec.