Školska sportska društva Kutine plasirala se na državna natjecanja u rukometu

Dječaci i djevojke Školskog sportskog društva Augustin koje djeluje u Srednjoj školi Tina Ujevića ostvarili su odličan plasman na državna natjecanja. Vrlo dobar plasman bio je i plasman muške ekipe Školskog sportskog društva Tehničar iz Tehničke škole Kutina, a svi oni natjecali su se u rukometu na Županijskim natjecanjima u organizaciji Školskog sportskog saveza Sisačko moslavačke županije održanima u Brezovici.

Najprije su plasman osvojili dečki kutinskih školskih društava na natjecanju u rukometu gdje su odigrali odličan turnir. Pod vodstvom profesorice Emine Kostecki Radić u finalu su pobijedili srednjoškolci ŠSD Augistin iz Tina Ujevića, a vrlo uspješno srebro osvojili su dečki iz Školskog sportskog društva Tehničar iz Tehničke škole Kutina pod vodstvom prof. Svebora Crnojevića.

Nakon njih, zlato u Brezovici na rukometnom natjecanju za djevojke srednjih škola osvojile su i kutinske rukometašice također iz Školskog sportskog društva Augustin SŠ Tina Ujevića , ponovo pod uspješnim vodstvom prof. Emine Kostecki Radić.