KBK Moslavac postigao odlične rezultate na natjecanju „Karlovac open 2023.“

Kickboxing klub „Moslavac“ Popovača proteklog je vikenda sudjelovao na Europskom kupu „Karlovac open 2023.“.

Važnost ovog natjecanja posebice ističu podaci o broju natjecatelja. Naime, nastupilo ih je čak 2796 iz 215 klubova s područja 32 države.

U ponekim kategorijama bilo je čak 46 natjecatelja stoga je 10 osvojenih medalja na ovakvom natjecanju za malu Popovaču nešto stvarno vrijedno spomena, istaknuli su predstavnici kluba.

Titulom prvaka pohvaliti se tako može Miroslav Grgić, dok su srebrne medalje osvojili: Veronika Markešić, Mihaela Katanić, Mateo Đudarić, Fran Hudjik, a brončane: Klara Novoselec, Ana Katanić, Patrik Jelaš, Rafaela Mišković i Niko Petranović.

„Naši borci pobjeđivali i europske i svjetske prvake! Čak i oni koji su gubili od njih su im jako dobro konkurirali. Moramo spomenuti da smo imali i klupsko finale u seniorskoj kategoriji -89 kg u LC. Naš Mateo Đudarić i Miroslav Grgić su pomeli konkurenciji u toj kategoriji te oba došli do finala, te su finale odlučili sa partijom „par-nepar“. Također svaka pohvala i našoj Vlatki Hajdu koja je izdržala sva 3 dana suđenja, te odlično obavljala svoju zadaću.“ – pojasnilo je vodstvo kluba te najavilo kako se natjecatelji sada okreću pripremama za državno prvenstvo koje će se za starije kadete u disciplini KL 4. ožujka održati u Đakovu, te za natjecanja koje će se održati u Popovači 11. ožujka.

Izvor: fb KBK Moslavac