Završeno uređenje igrališta NK Ekonomik

Vodstvo NK Ekonomik iz Donje Vlahiničke 2019. godine započelo je sa ciklusom radova na uređenju igrališta i sportskog objekta. Većina radova koja je tada planirana završila je prošlu jesen te se sada klub može pohvaliti funkcionalnijim i uređenijim prostorima te sportskim terenima.

Vezano uz sportski teren, a čije je uređenje bilo kruna tog rada, iz kluba ističu kako je navezeno 220m3 zemlje i 25m3 pijeska, te je posijano oko 150kg trave. Za sve to igrači, simpatizeri i vodstvo kluba kroz tri su tjedna intenzivnog rada, izdvojili oko 400 radnih sati volontiranja  s ciljem da saniraju teren i da on u proljeće zasja u punom sjaju.

Upravo im je to najveći poklon za 60. obljetnicu kluba koju slave ove godine.

Svjesni su da teren neće biti savršen budući da ne raspolažu velikim brojem mehanizacije, ali s onim što su uspjeli posuditi, vrlo su zadovoljni. Također, svjesni su visokih ljetnih temperatura i izostankom navodnjavanja, no, potrudit će se da teren bude u što boljem stanju.

Također, vrijedi napomenuti kako je napravljen i novi pomoćni teren dimenzija 80m x 32m, a koji će im služiti za trening kako seniora, tako i djece koju okupljaju i koja bi jednog dana trebala činiti novu natjecateljsku ekipu.

Na kraju, vodstvo NK Ekonomik zaključuje kako su upravo investicije provedene u proteklih nekoliko godina ključ uspjeha za nove generacije nogometaša i ponos ovog malog mjesta Donje Vlahiničke.