Objavljen Javni natječaj za prijam u radni odnos za potrebe provedbe projekta “Zlatne žene za zlatnu dob– faza III”

Grad Popovača raspisao je Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u okviru Projekta Zaželi- program zapošljavanja žena „Zlatne žene za zlatnu dob- FAZA III“.

Pozivaju se zainteresirane nezaposlene žene s područja grada Popovače da dostave prijave za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme od 6 mjeseci na radno mjesto – radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom.

Sukladno Javnom natječaju zaposlit će se 30 radnica na puno radno vrijeme, a koje su pripadnice su teže zapošljivih skupina.

Tekst Javnog natječaja, kao i obrasce prijave na natječaj te Izjave o pristanku na prikupljanje i obradu osobnih podataka moguće je preuzeti na internetskim stranicama Grada: www.popovaca.hr ili osobno u gradskoj upravi.

Sve informacije o natječaju mogu se dobiti putem e-maila:grad@popovaca.hr ili na broj telefona 044/679-750.

Osobe koje se prijavljuju na Javni natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Grad Popovača, Trg grofova Erdödyja 5, 44 317 Popovača, putem pošte ili osobno u prostorijama gradske uprave, do 18. siječnja, u zatvorenoj kuverti, s naznakom: Za natječaj – “Projekt “ZAŽELI – Program zapošljavanja žena- faza III”.