Čestitka načelnika Velike Ludine Dražena Pavlovića

Poštovani stanovnici Općine Velika Ludina, slušatelji Radio Moslavine i čitatelji Moslavačkog lista,

Na kraju smo još jedne godine. Prema svim pokazateljima godina je bila vrlo uspješna što se tiče rezultata rada općinske uprave. Radilo se na svim segmentima razvoja Općine pa tako su se uredili društveni domovi i komunalna infrastruktura od koje je najvažnije istaknuti radove na groblju i općinskim prometnicama. Također, gotovo svim proračunskim i izvanproračunskim korisnicima povećana su financijska sredstva za njihov rad stoga mogu izraziti zadovoljstvo s učinjenim jer se napravilo i više od planiranog.

Sve je to omogućeno povećanjem općinskog Proračuna i jednom dobrom gospodarskom situacijom na području naše Općine. Na kraju godine uspjeli smo odraditi i vanjske radove uređenja crkve Sv. Mihaela Arkanđela,  iako to nije bilo u prvotnom planu, ali s obzirom na dobar dotok novaca u Proračun odlučili smo se na tu investiciju kao dar našim stanovnicima i župljanima za Božić.

U tom optimističnom raspoloženju gledamo i u sljedeću godinu i nadamo se da ćemo zajedno sa našim stanovnicima stvoriti još bolje rezultate.

Svim našim dragim stanovnicima Općine Velika Ludina, kao i svima koji ovo čitaju, želim sretan Božić i puno zdravlja, sreće, osobnog uspjeha u 2023. godini.