Županova čestitka povodom Dana umirovljenika Sisačko-moslavačke županije

Obilježava se Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije. Tom prigodom župan Ivan Celjak je našim starijim sugrađanima uputio čestitku sljedećeg sadržaja:

Drage naše umirovljenice i umirovljenici,

Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije samo je jedan, mali dio poštovanja i zahvalnosti, koji mi, nasljednici i korisnici plodova vašeg rada, dugujemo našim bakama, djedovima, majkama i očevima.

Poštenim ste radom zaslužili miran i siguran život u ovim vašim zlatnim godinama. Obvezu da vam takav, dostojanstven i ugodan život, osiguramo, mi u Sisačko-moslavačkoj županiji s radošću i ponosom prihvaćamo.

Hvala vam na svemu što ste učinili za nas. Vašim se bogatim životnim i profesionalnim iskustvom imamo namjeru koristiti i dalje. Savjetujte nas i vodite kroz život, kako činite od našeg djetinjstva, a mi ćemo učiniti sve da unaprijedimo, obogatimo i proširimo kapacitete koji su vama namijenjeni.

Sve što jesmo dugujemo vama i zato vam uzvraćamo ljubavlju i poštovanjem, uvijek i svakog dana, a posebno u ovoj svečanoj prigodi, kad imam čast i iskreno zadovoljstvo reći vam:

Sretan vam Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije!