Prevlaka – KuTina – VUkovar

Moto karavana Prevlaka – Vukovar danas je prošla kroz Kutinu. Dočekali su ih prijatelji iz kutinskog MK Vilenjaci. Kod spomen križa u Ckrvenoj ulici suzdionici karavane zapalili su svijeće u znak sjećanja i zahvale žrtvama Vukovara i Domovinskog rata.
“Svake godine nas je sve više i osjećaji su sve jači. Ponosni smo na Vukovar i branitelje i ovom karavanom pronosimo istinu o Domovinskom ratu i vrijednosti Domovinskog rata. Zajedništvo, solidarnost, čovječnost, humanost… to su vrijednosti koje dijele bajker i branitelji. Uvijek smo na strani pravde i uvijek smo spremni pomoći svakom čovjeku.”, rekao je Đani Radovanović, vođa karavane i predsjednik MK Korčula. “Ova karavana je naš mali znak zahvale Vukovaru i braniteljima Vukovara za sve što su učinili za našu Domovinu i nas. Sretni smo i ponosni što je karavana prerasla u manifestaciju zajedništva u cijeloj Hrvatskoj i što se u karavanu pridružuje sve više mladih.”
Motoristi, sudionici karavane sjećanja Prevlaka – Vukovar iz Kutine su nastavili put prema Bjelovaru, a u petak će sudjelovati u Koloni sjećanja u VUkovaru.