Poziv na radionicu “Financije za OPG”

LAG „Moslavina“ poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom „Financije za OPG“ u organizaciji  IPS Konzaltinga. Radionica će se održati online (Microsoft Teams), 11.11.2022.,a predviđeno trajanje radionice je od 14 h do 15:30 h.

Stručno predavanje održat će Gordana Rogić, diplomirani ekonomist s dugogodišnjim radnim iskustvom u području financija i računovodstva.

Cilj radionice je edukacija o financijskom poslovanju OPG-a koja pomaže boljem razumijevanju i lakšem vođenju poslovnog procesa. Interaktivnom radionicom utvrdit će se barijere u razumijevanju financijskih pojmova te dati pregled važnosti financijskog poslovanja za prijavu EU projekata.

U nastavku se nalazi link prijave na radionicu:

https://forms.gle/CW6XKt6s32zjgsgaA

Radionica se organizira u sklopu projekta „AGRODAT – Utjecaj digitalizacije na jačanje položaja žena i mladih u poljoprivredi“, kojem je cilj poticati razvoj poljoprivrednog sektora, implementaciju digitalizacije u poljoprivredi, uključivanje mladih i žena u poljoprivredne djelatnosti te pokretanje vlastitog poslovanja. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja – Mjera Tehnička pomoć – Podmjera 20.2. „Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom“.