U Popovači održano međunarodno natjecanje u akrobatskom rock’n’rollu

U Sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever u Popovači, prošle je subote, 22. listopada, održano međunarodno natjecanje u akrobatskom rock’n’rollu „Popovača open 2022.“. Uz pomoć Grada i gradske Turističke Zajednice natjecanje je organizirao Rock’n’roll Klub Limbo Rock iz Zagrebačke Dubrave, a koji djeluje i na području Popovače.  

Mnogobrojnoj publici u 15-ak kategorija podijeljenih prema dobnim skupinama i broju sudionika predstavilo se oko 250 natjecatelja iz pet zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Austrije i Ukrajine.

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Popovače Josip Mišković. „Čestitke natjecateljima i trenerima koji su postizanjem zapaženih rezultata stigli na ovo natjecanje. Drago mi je da imamo prilike po prvi puta ih ugostiti u našem Gradu. Želim im puno uspjeha i sportske sreće kako bi nas i dalje mogli častiti svojim kvalitetnim izvedbama.“ – rekao je tom prilikom.

Na kraju dodajmo kako su akrobacije natjecatelja ostavile sve okupljene bez daha, a zapažene su rezultate uz domaćine, Rock’n’Roll klub LIMBO ROCK ostvarili i Akrobatski Rock’n’Roll klub BUBA, Rock’n’roll Gimnazija, Akrobatski Rock’n’Roll klub PANDA,    Akrobatski Rock’n’Roll klub MEGARock – Zagreb, SPORTSKI PLESNI KLUB VEGA, Akrobatski Rock’n’Roll klub GORICA, Športski plesni klub TOP DANCE te predstavnici Ukrajine i Mađarske.